Betöltés...

Ismerkedj meg velem és csapatommal!

Siska Edina

Mint minden kislány aki hercegnő szeretne lenni, én is úgy gondoltam kislányként, hogy megismerhetem az általam elképzelt álmaimban a hercegnői oldalam. Most már tudom, hogy nem konkrétan csak ténylegesen a monarchiába született, vagy férj által bekerült szokások alapján lehet valaki hercegnő. Nekem a munkám területén, területében sikerült igazán kialakítanom a saját belső hercegnőmet. Aki a maga odaadásával, finomságával, mérhetetlen tudás vágyával, kreativitásának folyamatos megélésével, szenvedéllyel éli meg a munkáját életterületeiben. Nap mint nap élménnyel telve vetem bele magam a vendégem szépségének fokozásába és örömmel tölt el, hogy átadhatom a személyiségének megfelelő álmaimban elképzelt hercegnői kifinomult szépség tükrét.

Így megtalálva a szakmámban a Nő, még ha nem is használt, de inspirációjához hozzájárulva hercegnői finomság szépséggel elindítva a nagybetűs NŐT a csodás vendégeim minden napjaiban.

Mivel minden nő lelke mélyén ott él, az a hercegnő aki lehetne maga számára főként.

INNOVATIVE BEAUTY SALON
INNOVATIVE BEAUTY SALON

Hevesi Henrietta

Mindig is éreztem, hogy az én utam valamilyen formában a művészet felé vezet majd.

A sminktetoválás egy rendkívül felelősségteljes szakma, melyhez elengedhetetlen a folyamatos gyakorlás, továbbképzés, alázat és felelősségtudat.

Vendégeimre maximális figyelmet szentelek. Az egyedi tervezés, mely minden ember egyediségét, egyedi személyiség tükröződését mutatva az arc karaktere, nagyon fontos természetesség összhang rálátást igényel a vendég maximális elégedettség, harmónia érzés eléréséhez.

Nagy öröm számomra, amikor ezen érzelmek elnyerik betöltöttségüket. A vendégeim visszajelzései alapján és az arcukon megjelenő elégedett mosoly és szemük csillogása megmutatja számomra, hogy jó úton járok.

Úgy vélem az egészséges harmónia érzés az egészséges Önbizalom alapja. Célom, hogy munkámmal hozzájárulhassak maximálisan a vendégeim elégedettségéhez, hogy magabiztosan ragyoghassanak.

Szabó Dóra

Mikor még nem tudtam mit szeretnék felnőttként dolgozni, a sötétben tapogatózva választottam szakmát, a kozmetikus szakot.

Melyet időközben kiegészítettem a tetoválás, sminktetoválás eltávolítás tudásával.

Ma már tudom, hogy jól döntöttem. A szenvedélyem, kedvességem a látvány varázsa, az elégedettség a vendégeim részéről, mind- mind alátámasztja, hogy helyemen vagyok. A szakmai érdeklődésem, tovább fejlesztése tudásomnak, hogy hozzájárulhatok a vendégeim szépségének javulásához, esetlegesen a szépségük szinten tartásához élménnyel tölti el lelkem.

2015 óta dolgozom Edinával, aki az egyik legjobb kapcsolatom és szakmai tanárom is egyben, aki minden tudását átadva mai napig segíti munkám.

Hálásan köszönöm neki, és mindenkinek aki bizalmát megosztja velem a munkámban.

INNOVATIVE BEAUTY SALON
 © 2024 INNOVATIVE BEAUTY SALON. All rights reserved. Powered by CompuSupport