Betöltés...

Szálazott Szemöldök

A természetesség záloga, melynek kapuján bátran beengedheted magad.

A szemöldök technikák mesterfokát képviselő hiperrealisztikus szálazott szemöldök tetoválás megadja amire vágysz, amennyiben a kulcsszó a természetesség. A saját szemöldök szőrzetbe belesimuló tetovált szálacskák sejtelmesen emelik ki arcod vonalait, melytől egy kellemes rendezettséget kap a szemöldök karaktere.

Ennek a típusnak a technikai kivitelezése nagy szakmai gyakorlatot, vizuális készséget és szépérzéket kíván meg tőlünk sminktetoválóktól. Ezen a területen egy közismert nemzetközi sminktetováló verseny, a WULOP magyarországi elődöntőjében két egymást követő évben is első díjazást értem el, amely egy fantasztikus élmény és szakmai visszacsatolás is volt számomra.

Egyik kedvenc technikám, mert jellegéből adódóan szinte teljesen rejtve tud maradni viselőjén, mégis megadja a harmóniát és esztétikai élményt az arc karakteréhez igazítva. Az extravékony tetovált szálacskákat színeiben és szálrendezésében teljesen a saját szőrzet paramétereihez igazítom, így egy kontúrok nélküli dúsító hatást idézek elő. Készítése élmény számomra, mivel megélhetem kreativitásom, alkotásvágyam és precizitásom művészi szintjét. Több nemzetközi mestertől, több nézőpontból is tanulmányoztam és tökéletesítettem a technikám, hogy a lehető legszebben kivitelezett, esztétikus végeredménnyel ajándékozhassalak meg.

Milyen előnyökkel jár számodra, ha szálazott szemöldök tetoválást viselsz?

  • pótolja az elveszített vagy helytelenül szedett saját szálak hiányát
  • finoman megformázza a saját szemöldök szőrzetet
  • lágy kiemelést ad szemöldöködnek a nap 24 órájában
  • megadja számodra a „wow” hatást mégsem hivalkodó
  • ha észrevétlenül szeretnél sminktetoválást viselni, ez a legideálisabb technika

A tetoválás kivitelezése, menete:

Először megtervezem a fő vonalakat, amiken belül a dúsítást végzem majd. Alaposan megfigyelem a karaktert, a fő színeket, a saját szőrzet növekedési irányait, dússágát, hogy ezen összkép tökéletes kiegészítésével alkossam meg az új tetoválást. Amennyiben mindketten azonosulni tudunk a tervvel, gondolataimmal már el is merülök a nagy koncentrációt igénylő kivitelezésébe.

A gyógyulás szinte teljesen észrevétlenül zajlik, mivel nincs egybefüggő felhámsérülés, mindössze morzsaszerű varracskák hagyják el a bőrt.

Ár: 108 000 ft (korrekcióval együtt)


Ha ezen sorok felkeltették érdeklődésed, vagy azonosulni tudtál a tartalommal kérj időpontot még ma, hogy minél hamarabb élvezhesd a szálazott szemöldök tetoválás előnyeit életed minden pillanatában.
 © 2024 INNOVATIVE BEAUTY SALON. All rights reserved. Powered by CompuSupport