Betöltés...

Alsó Kontúrvonal

Alsó szemhéj tetoválás

A nő fegyvertárának egyik legfőbb eleme a csillogó szempárja, melyet gyakran a lélek tükrének is hívunk. Ez a külvilág számára teljesen észrevétlen sminktetoválás típus az, ami a tökéletes és megunhatatlan mindennapi smink viselet elengedhetetlen részét képezi.

Az alsó szemhéj tetoválást leggyakrabban a felső füstös szemhéj vagy a szempillatő sűrítő tetoválások kiegészítőjeként használjuk. Olykor viszont önállóan is szerepel egy szempár csillogását fokozva.

Elkészítésénél nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy tökéletes összhangot teremtsen vendégem stílusával, arckarakterével. Ezt a színek komponálásával, a fekete és barna árnyalatainak keverésével, a textúrák váltogatásával tudom játékosabbá tenni. Kivitelezésében törekszem a szemet gyönyörködtető eredményre, ezért az alsó pillatő nem csíkszerű kiemelést kap nálam, hanem porhatásra emlékeztető kidolgozással varázsolom igézőbbé a tekintetet.

Milyen előnyökkel jár, ha ilyen tetoválást viselsz:

  • nem kenődik el többé ceruza, leszámolhatunk a „panda” effektussal
  • szemüveg vagy kontaklencse viselése esetén is nagyon praktikus
  • optikailag növeli a szemet és az alsó pillatő dússágának hatását is
  • a szemek érzékenysége esetén ideális választás, hiszen így el lehet kerülni az irritációt kiváltó smink alapanyagokat

A tetoválás kivitelezése, menete:

Miután kényelmesen elhelyezkedtél a kezelőszékemben, átbeszéljük a sminktetoválás menet és egyeztetjük az elképzeléseidet a szakmai javaslataimmal. Ezek után egy speciális érzéstelenítő krémmel előérzéstelenítem az alsó szemhéj területét. Kevesebb mint egy óra után pedig már élvezheted a szemeid extra csillogását minden pillanatban.

Ár: 45 000 ft (korrekcióval együtt)


Ha ezen sorok felkeltették érdeklődésed, vagy azonosulni tudtál a tartalommal kérj időpontot még ma, hogy minél hamarabb élvezhesd a hibrid szemöldök tetoválás előnyeit életed minden pillanatában.
 © 2024 INNOVATIVE BEAUTY SALON. All rights reserved. Powered by CompuSupport