Betöltés...

Ajak Tetoválás

Ajaktetoválás

A nőiességünk egyik legkifejezőbb eszköze ajkaink, melynek eredetibbnek tűnő tartósabb, teltebb hatás elérése - Ajktetoválással érhető el.

Ajkunk kihangsúlyozására a legtöbb hölgy előszeretettel használ ajakpírt, rúzst. A smink kiemeli, befejezettnek érezteti és karakterünket kiegészíti minden tekintetben. Egy rúzsozott ajak lehet nőiesen elegáns, kislányosan csábító, vadítóan szexi érzetet nyújtó és látványt tükröztető hatású.

Adj alapot ajkad színének tartósságához, hogy érezhesd, minden pillanatban sminkelt ajkaid vannak.

Mindent megteszek annak érdekében amikor bizalmaddal megtisztelsz, hogy a tükörbe nézve egy kellemes elégedettség érzés töltsön el. Személyiséged tükréből a lehető legjobb tudásom szerint fölmérem, a természetességedhez mérten legmegfelelőbb formát és színtónus hatást, amely a nőiességed legvonzóbb kifejezőivé teszi csodás ajkaid.

Kontúrok nélkül is tökéletes formák!

Az ajaktetoválás területén a minél szebb és az eredetihez hasonló legtermészetesebb hatás elérése érdekében a kontúrok már teljes mértékben eltűntek. A kidolgozásnál egy speciális technikai kivitelezéssel el tudom azt érni, hogy az ajak pereme hangsúlyt kapjon, kialakítom a szimmetriát, mindezt úgy, hogy a bőröddel, a személyiségeddel és az arc forma legeredetibb összképének összhangjával egységben legyen. Könnyen tudunk a színekkel játszani, hogy ezzel is megtaláljuk a hozzád legközelebb álló szín tónust, stílust. Sminktetoválás elkészülte után, megújult ajkaid üde, újjászületettebb érzést nyújtanak napjaid minden pillanatában.

Itt fontos megjegyeznem, hogy az ajaktetoválás nem egyenértékű az ajakfeltöltés előnyivel. A kettő valójában kiegészíti egymást. A tetoválás még tovább szépíti a szép, érzékien dús ajkakat, de nem alkalmas ajak dúsításra. Szakmailag nem támogatom, hogy túlzott mértékben letérjünk az ajakpír szöveti állományáról és ezzel próbáljuk meg optikailag növelni az ajak vastagságát. Javasolni szoktam vendégeimnek, hogy amennyiben az ajkuk vastagságával is elégedetlenek, előbb forduljanak orvoshoz konzultációra és orvos által végzett beavatkozásra, ajakfeltöltésre.

Az ajaktetoválást neked találták ki, amennyiben:

  • szereted ajkad sminkelését és gyakran használsz rúzst ajkad hangsúlyozásához
  • ha arcod kissé fakónak érzed, és látványosan üdévé varázsol ha feldobsz egy kis szájfényt vagy rúzst
  • szereted kihangsúlyozni arcod egyik legnőiesebb kifejező eszközét
  • fakó színű az ajkad
  • kissé elmosódott, kontúrtalan az ajak formád
  • meguntad, hogy a rúzsod folyton elkenődik és nyomot hagy mindenhol

A tetoválás előtt alaposan megtervezem a kívánt formát. Ehhez speciális eszközöket alkalmazok ahhoz, hogy számodra is láthatóvá váljon amit én látok a személyiséged, lelki és testi összhangod feltárásának eredményeként. Hogy te is meg tudj bizonyosodni arról a látvány összhangról amit nyújt neked a vázlat.

Minden tőlem telhetőt megteszek a fájdalom elkerülése, esetlegesen minimalizálása érdekében.

A közhiedelemmel ellentétben az ajak szöveti állománya igen könnyen érzésteleníthető a megfelelő érzéstelenítő szerek alkalmazásával. Precíz, újgenerációs gépemmel és az erre a területre kifejlesztett pigment koncentrátumokkal végzem a pigmentációt, így a tetoválás fájdalommentesen és gyorsan elkészül, a sebgyógyulás ideje is minimálisabbra csökken, csökkenhet.

És ezután az elkészült művészi alkotás, csodás szín kavalkád harmóniája emeli szépséged még magasabb fokára.

Ár: 112 000 ft (korrekcióval együtt)


Ha ezen sorok felkeltették érdeklődésed, vagy azonosulni tudtál a tartalommal, Kérj időpontot még ma, hogy minél hamarabb élvezhesd a tartós rúzs előnyeit életed minden pillanatában.
 © 2024 INNOVATIVE BEAUTY SALON. All rights reserved. Powered by CompuSupport