Betöltés...

Füstös Szemhéj

Szemhéj Tetoválás

Füstös szemhéj tetoválás- az igéző pillantás elengedhetetlen kelléke.

Arcunk egyik legkifejezőbb eleme a szempár, amit a lélek tükrének is hívunk. Egy női arcon a szem kiemelése arcunk meghatározó karakter alkotó eleme, mely igazi csillogó szempár kifinomult sminkkel igézővé tesz bennünket.

A füstös szemhéj tetoválás minden Nőnek könnyebbség és tartós kiegészítés a mindennapokban.

A legmodernebb és legfinomabb szemhéjtetoválási technika amely most fénykorát éli.

Eltűntek a határozott kontúrok, nincs „csíkhatás”. A tetoválás gyakorlatilag szakavatatlan szemnek észrevétlen marad, mert teljesen olyan a hatása, mintha lágyan finoman össze lenne dolgozva a ceruza, vagy szemhéjpor a szemeiden. Az évek alatt azt látom, ez a legkedveltebb a vendégeim körében, a tökéletes, megunhatatlan szemhéj smink.

A füstös szemhéj tetoválás két részből áll, pillatő kidolgozásból és a szemhéjak füstös hatású árnyékolásából. Minden esetben nagy hangsúlyt kap nálam a pillatő tökéletesen egyenletes betöltése, hiszen ezáltal dúsabbnak tűnik, a szempár még kifejezőbbé válik és a tökéletesen betöltött felső szempillatő sor keretet ad a szemnek.

Milyen előnyökkel jár, ha szemhéjtetoválást viselsz?

  • ha a szemed érzékeny a smink anyagokra, tetoválás után a kellemetlen tünetek megszűnnek, elmúlhatnak
  • elfelejtheted a sietős reggelek két perces felemás, maszatosra sikeredett tusvonalait
  • nyáron is bátran bemehetsz a vízbe, a pillantásod elegáns és csábos marad
  • már rengeteg ceruzát és tust kipróbáltál, de mindig elkenődik a szemhéjadra – a drága sminkek kiadásait csökkentheted, vagy estlegesen megszüntetheted egy csodás szemhéj tetoválással.
  • a kontaktlencse behelyezésekor sem kened el és nem is könnyezel

Nagyon sok idődet, és energiádat fekteted a szemhéj vonalaid kialakítására és mégsem vagy elégedett? Vagy túlságosan elfáradsz, idegesítővé válik, válhat. Egyszerűsítsd le mindezt. Tedd minden pillanatodban varázslatossá a pillantásod szemhéj tetoválással.

Valójában nincs olyan szempár, amit ne lehetne finoman kiemelni, hangsúlyozni, még szebbé varázsolni. Úgy érzem, te is szívesen belevágnál, de mégis van ami elgondolkodtatóvá tesz?

Munkám során a kezdettől ez idáig nagyon sokféle érzéstelenítő technikát tanultam a továbbképzéseken. Mind emellé a magam legjobb tudását hozzáadva minden tetoválásom alkalmával a fájdalommentességre törekedve végzem munkám. Megkerestem és elhoztam számodra a leghatásosabb krémeket és géleket, melyekkel az ingerületátvitelt olyan szintre tudom csökkenteni, hogy te már csak egy tompa nyomást érezz. De itt meg kell jegyeznem minden igyekezetem ellenére is vannak olyan fájdalom érzettel rendelkezők, kik minimális fájdalomérzetet éreznek. Mely bírható, de nem fájdalom mentesnek hívjuk ilyenkor.

Félsz a formától

Alaposan meg kell figyelnem a szemformát, a vendég karaktert, a szem színét és úgy tervezem meg a szemhéj tetoválás vonalait, hogy teljesen illeszkedjen vendégem mindennapi megjelenéséhez és harmóniában legyen az egyéniségével. Ennek alapján egészen különböző hatású és formájú, egyénre szabott tetoválások szoktak születni, ami lehet merészebb-vastagabb, vékonyabb-lágyabb, szolidan elegáns. A színekkel is szeretek játszani, így még árnyaltabbá és különlegesebbé téve a munkámat. Teljes átéléssel a szenvedélyem élménye alatt végzem a tetoválást. Munkám életterülete mély érzelmi megélést nyújt számomra. Élménnyel tölt el hogy hozzájárulhatok a vendégeim öröméhez, szépség fokozásához.

Tartasz a gyógyulástól?

A mai modern gépek és a professzionálisan szemhéjtetováláshoz beállított szemcseméretű pigmentek rendkívül megkönnyítik a dolgomat ezen a téren. Megtaláltam minden tekintetben a megfelelő eszközöket, kellékeket ahhoz, hogy minimálisra csökkentsem a tetoválás utáni esetleges kellemetlenségeket, vagy ne is legyenek, mint pl: ödéma, elhúzódó sebgyógyulás.

Ár: 98 000 ft ( korrekcióval együtt)


Ha ezen sorok felkeltették érdeklődésed, vagy azonosulni tudtál a tartalommal kérj időpontot még ma, hogy minél hamarabb élvezhesd a füstös szemhéj tetoválás előnyeit életed minden pillanatában.
 © 2024 INNOVATIVE BEAUTY SALON. All rights reserved. Powered by CompuSupport