Betöltés...

Soft Powder Szemöldök

Fejezd ki stílusod, egyéniséged arcod egyik legkifejezőbb eszközével, a szemöldök tetoválással.

A sminktetoválás kategóriáin belül a figyelem központjában álló szemöldök tetoválás az utóbbi években is töretlen sikernek örvend. A szakmánkban megfigyelhető folyamatos fejlesztések mind az alkalmazott technikákban, mind a felhasznált anyagoban forradalmi változásokat hoztak a kivitelezés tekintetében is. Szalonomban a legújabb sminktetováló gépeket, a leújabb fejlesztésű pigmenteket és legmodernebb technikákat hívom segítségül alkotásaim megjelenítéséhez.

Számomra azért az egyik kedvenc felkérés ez a vendégeim részéről, mert ebben a folyamatban tudom leginkább megélni azt a bennem élő vágyat, hogy megalkossam a teljes harmóniát a vendégem belső világa és külső megjelenése között. Egy szemöldök stílusa, színe és formavilága az én értelmezésemben 1000 féle lehet. Éppen emiatt nem dolgozom sablonszerűen. A soft powder szemöldök lehet kellemesen lágy, halvány-finom porhatás, kontúrok nélküli lágy kiemelés ha a stílusod és megjelenésed ezt tükrözi. Ugyanakkor lehet merészebb, bevállalósabb, sötétebb, fiatalos, extravagáns, amennyiben ezt érzem hozzád a legközelebb.

Milyen előnyöket tartogat számodra ez a típus?

  • nem kell reggelente sok-sok percet töltened a szemöldök szőrzeted rendezgetésével
  • a teljesen rád igazított formatervezés arcod legelőnyösebb vonalait hangsúlyozza folyamatosan
  • sosem kell félned az elkenődéstől, sem strandon, sem nyáron, semmilyen élethelyzetben
  • pótolja a szemöldök szőrzet hiányait
  • megfiatalíthatja arckifejezésed, liftinghatást érhetünk el vele
  • könnyebben tudod akár magadnak is utána a formát igazítani

Mi történik, ha eljössz az időpontodra?

Először is átbeszéljük az elképzeléseid. Utána kezdetét veszi az előrajzolás. Ekkor hangolódom leginkább Rád és belső világodra. Amikor elkészülök a tervezéssel, megmutatom és csak akkor megyünk tovább a tetoválás folyamataira, ha azt látom teljesen azonosulni tudsz a tervvel.

A tetováláshoz külsőleges érzéstelenítő krémeket, géleket használok, amikkel a folyamat alatt kényelmesen relaxálhatsz, hiszen az eljárás nem jár fájdalommal.

Az általam javasolt utóápolási tanácsokkal a gyógyulás is könnyedén is gyorsan lezajlik. A szín beérési ideje körülbelül 4-5- hét, majd ezt követően visszatérsz hozzám a korrekcióra, amikor még tovább fokozhatjuk az első alkalommal letett alapokat.

Amennyiben szimpatikusnak találod ezt az összefoglalót bátran kérj időpontot még ma!

Ár: 100 000 ft. (korrekcióval együtt)


Ha ezen sorok felkeltették érdeklődésed, vagy azonosulni tudtál a tartalommal, kérj időpontot még ma, hogy minél hamarabb élvezhesd a soft powder szemöldök tetoválás előnyeit életed minden pillanatában.
 © 2024 INNOVATIVE BEAUTY SALON. All rights reserved. Powered by CompuSupport