Betöltés...

G.Y.I.K.

Célunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk szépségápolási szolgáltatásaink használatában. Reméljük, hogy ezek a gyakran ismételt kérdések és a rájuk adott válaszok segítenek megoldást találni problémájára. Ha nem, forduljon hozzánk bármikor.

A tetoválás kellemetlenségeinek minimalizálása érdekében jelenleg elérhető legjobb készítményeket alkalmazom. Fontos megjegyezni, hogy az egyén fájdalomküszöbét és a tetovált területek érzékenységét egyénenként változó tényezők befolyásolják. Általában a tetoválás kezdetén kisebb fájdalomra lehet számítani, azonban az érzéstelenítés folyamatos alkalmazása miatt a tetovált terület hirtelen zsibbadni kezd, és a fájdalom enyhül. Így inkább kellemetlenségként érzékelhető, mint fájdalmas.

Igen, nyáron is lehetséges sminktetoválást készíttetni. Azonban a tetoválás után két hétig kerülni kell az intenzív UV sugárzást, és ezután is kiemelten fontos a megfelelő fényvédelem. A tetovált területet 50 SPF fényvédővel kell védeni.

A beavatkozás napján a bőr kisebb nagyobb mértékben savós váladékot ürít. Ez a jelenség a sebgyógyulás első fázisa. Kiemelten fontos ezen a napon, hogy ettől a sebváladéktól tisztítsuk meg a tetovált területet. Ezzel tudjuk ugyanis csökkenteni a később kialakuló var mértékét. Területenként kissé eltér az utóápolási metódus, erről természetesen a szalonomban pontos tanácsokkal látlak el.

A sminktetoválás általában 1-4 év alatt fokozatosan halványul. Egy jól elkészített sminktetoválás egyenletesen kopik ki a bőrből, azonban ezt befolyásolja a vendég bőrtípusa, a beütött szín összetétele és mélysége. A napozás és szoláriumozás gyorsíthatja a tetoválás fakulását és módosíthatja a színt, ezért kiemelten fontos az UV védelem. Emellett a kozmetikai tartós festékek is felgyorsíthatják a tetoválás kopását.

A sminktetoválások gyógyulása után minden esetben szükség van egy korrekciós alkalomra, amelynek során az esetleges hiányosságokat pótoljuk. A korrekciós időpontban általában apróbb formai változásokat végzünk, de lehetőség van a sminktetoválás színének erősítésére is. Fontos megjegyezni, hogy a sminktetoválás végleges színe is a korrekció után alakul ki. Az első korrekciós alkalom általában benne van a sminktetoválás árában, és ez a korrekció általában 1-3 hónappal a sminktetoválás után történik meg. Ez az időszak lehetővé teszi a bőr teljes gyógyulását és a pigmentek beállítódását, így ideális időpont a finomhangolások elvégzésére.

 © 2024 INNOVATIVE BEAUTY SALON. All rights reserved. Powered by CompuSupport