Betöltés...

Szempilla Sűrítés

Szempilla sűrítés

A nő fegyvertárának egyik legfőbb eleme a csillogó szempárja, melyet gyakran a lélek tükrének is hívunk. Ez a külvilág számára teljesen észrevétlen sminktetoválás típus az, ami a tökéletes és megunhatatlan mindennapi smink viselet elengedhetetlen részét képezi.

A technika egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Elnevezését a kivitelezése ihlette, hiszen itt valóban a szempillák tövébe injektálunk pigmentet, amitől azok dúsabbnak tűnnek. A külső és belső szemzug és a legalsó és legfelső pillák közti területet töltjük fel színnel, amitől a tekintet még csillogóbbá válik. Ebben a metodikában is megvan számomra az a nagyszerű lehetőség, hogy személyre szabottá tegyem. Ezt a színek keverésével, a szaturáció, textúrák játékával tudom megtenni.

Miért ideális számodra ez a technika?

  • amennyiben világosak a szempilláid és a bőrszíned és s pillatövek emiatt fakó hatást keltenek
  • nem tudod a sminkekkel optimálisan betölteni a pillatő részeit
  • ha lemosod a sminkedet teljesen hangsúlyt vesztenek szemeid
  • vágysz egy kis pluszra a szemedet illetően, de nem szereted a nagyobb sminkeket
  • műszempilla viselés esetén is a legjobb kiegészítője tekintetednek, hiszen a műszempillák dúsító hatását tökéletesen kiegészíti
  • kiemeli a szem természetes ívét és optikailag nagyítja a szemet
  • kifejezőbbé teszi a tekintetet anélkül, hogy tusvonal hatást keltene
  • bármilyen szemformára ajánlott, itt nem akadály az esetlegesen fennálló zárt szemhéj típus sem
  • 18. éves kortól felfelé mindenkinek ajálott, tényleg mindenkinek 😉

A tetoválás kivitelezése, menete:

Miután kényelmesen elhelyezkedtél a kezelőszékemben, átbeszéljük a sminktetoválás menet és egyeztetjük az elképzeléseidet a szakmai javaslataimmal. Ezek után egy speciális érzéstelenítő krémmel előérzéstelenítem a szempillák közötti területet. Kevesebb mint egy óra után pedig már élvezheted a szemeid extra csillogását minden pillanatban.

Ár: 72 000 ft (korrekcióval együtt)


Ha ezen sorok felkeltették érdeklődésed, vagy azonosulni tudtál a tartalommal, kérj időpontot még ma, hogy minél hamarabb élvezhesd a szempilla sűrítés tetoválás előnyeit életed minden pillanatában.
 © 2024 INNOVATIVE BEAUTY SALON. All rights reserved. Powered by CompuSupport