Betöltés...

Kombinált/Hibrid Szemöldök

Hibrid Szemöldök Tetoválás

Arcunk hangulatát nagyon nagy mértékben befolyásolja szemöldökünk, mint arckarakterünk egyik legkifejezőbb eszköze. Ezért kiemelten fontos megtalálnunk a megfelelő ábrázolás módot, hogy belső világunk a legelőnyösebb külső megjelenésével találkozzon. Az évek előrehaladtával szakmánkban a szemöldökábrázolás eszköztárában a sminktetoválások ugrásszerűen előre léptek a természetesség megjelenítése felé. Egyre finomabb, természetesebb és egyénre szabottabb technikai megoldások születnek.

Az eddig leggyakrabban használt metódusok, a szálazott szemöldök és soft powder tetoválás típus ötvözete a hibrid szemöldök tetoválás azért kelt életre, mert bizonyos esetekben ezzel a megoldással tudjuk a leginkább a vendégek adottságait összhangba hozni az elképzeléseikkel. Ennél a megoldásnál a szemöldök elejét vékony, realisztikus szálakkal dúsítjuk, ezzel egy kellemes lágyságot tükröztetünk, majd a szemöldök közepétől a végéig soft powder technikába mossuk át a szálakat. Ezzel az egyedi sminktetoválással könnyedén ki tudjuk aknázni a két korábbi fő stílusirányzat összes előnyét.

Lássuk, mik ezek az előnyök:

  • szereted ha a szemöldököd elejében az első szálak szépen fésült hatásúak
  • viszont azt is szereted ha a szemöldök végei erősebben ki vannak emelve
  • egyszerre élvezheted a természetesség és a sminkelt hatás előnyös jegyeit
  • aszimmetrikus, hiányos a szemöldök vége, ezért erősebben szükséges sminkelni azt a részt
  • hiányos a szemöldök szőröd eleje, de nem szereted a ceruzával pótolni, mert soknak érzed
  • nem tudod eldönteni pontosan melyik technikát válaszd, mert valójában tetszik a szálazott és a soft powder szemöldök tetoválás

Mi történik az első alkalommal?

Miután alaposan átbeszéltük mi az amit látni szeretnénk, rád hangolódok és teljes átéléssel megtervezem a formavilágát a szemöldöködnek. Ilyenkor hagyom, hogy az érzékeim vezessenek, ezért sem dolgozok sablonokkal. Ha mindketten egyetértünk, hogy az elkészült terv teljesen azonos belső világoddal, akkor a technikai kivitelezést kezdem el. Érzéstelenítő krémeket, géleket alkalmazok a folyamat alatt. Szenvedélyem élménye alatt végzem a tetoválást, miközben figyelem a rezdülésed, a bőröd reakcióit. Nap mint nap új élménnyel tölt el, hogy előhívhatom a külvilág számára is belső szépséged. Az első alkalom eredményét, a színek beérését 4-5 hét múlva tudjuk leolvasni. Ezután a korrekciós alkalommal tovább tudjuk fokozni az összhatást.

Ár: 108 000 ft ( korrekcióval együtt)


Ha ezen sorok felkeltették érdeklődésed, vagy azonosulni tudtál a tartalommal kérj időpontot még ma, hogy minél hamarabb élvezhesd a hibrid szemöldök tetoválás előnyeit életed minden pillanatában.
 © 2024 INNOVATIVE BEAUTY SALON. All rights reserved. Powered by CompuSupport