Betöltés...

Lézeres Tetoválás Eltávolítás

A tetoválások elterjedésével a pigment gyártók is egyre szélesebb körben kínálnak pigmenteket a szakembereknek. A szerves és szervetlen összetevőket leggyakrabban keverik, így próbálják kihasználni mindkét típus előnyös tulajdonságait. Emiatt nem könnyű ránézésre megállapítanunk nekünk, eltávolító szakembereknek hogy melyik technikához nyúljunk. Ezért minden esetben tesztlövéssel ellenőrizzük az eltávolítandó pigment kompatibilitását, azaz hogy a kiválasztott hullámhosszú fénnyaláb képes e eredményesen elnyelődni a célpigmentben. A tesztlövés eredménye azonnal leolvasható, így teljesen biztosak lehetünk benne, hogy elérjük e a célunkat.

A kiválasztott hullámhosszú, nagy energiasűrűségű koncentrált fénynyaláb a bőrben lévő pigmentekben képes elnyelődni és fragmentációval kisebb darabokra szakítja azokat. Az immunrednszerünk ezután könnyedén elszállítja, így távolodik el a tetoválás. A lézeres kezeléseket egy csúcstechnológiájú Kronos géppel végezzük, mely által széles beállítási lehetőségek segítik a megfelelő paraméterek beállítását.

A kezelés a közhiedelemmel ellentétben biztonságos, nem jár hosszú sebgyógyulással. Hegesedéstől sem kell tartanunk, hiszen csak azokat a pigment molekulákat lézerezzük, amelyek valóban kompatibilisek a technológiával, tehát fragmentálhatóak, így a gép egy minimál energia beállítással is elvégzi ezt a feladatot. Ezzel a körültekintő metódussal égési sérülések és hegek nélkül, biztonságosan végezzük lézeres kezeléseinket.

A kezelések között be kell tartanunk a bőrregenerációs időt, ami bőrtípustól függően 5-10 hét is lehet.

Lézeres eltávolítási protokoll az alábbiakba a legelőnyösebb választás:

  • fekete,kékesre kopott testtetoválás esetén
  • szürkére kékre kopott szemöldök tetoválás esetén
  • amennyiben nem került még bele javítószín a tetoválásba ( narancs, piros, sárga)

A kezelés száma függ:

  • a bevitt pigment fajtájától
  • a tetoválások számától
  • a tetoválás mélységétől
  • a tetoválás színétől

Kérj időpontot még ma

 © 2024 INNOVATIVE BEAUTY SALON. All rights reserved. Powered by CompuSupport