Betöltés...

Professzionális Arckezelések

Arctisztító Kezelés

Minden új vendég az első alkalommal személyre szabott tanácsadásban részesül.

A bőr állapotát felmérve törekszünk, hogy a lehető legmegfelelőbb kezelést kapja a kívánt hatás elérése végett. A tisztítási folyamat alatt a Bruno Vassari termékeket használjuk a lehető legjobb eredmény eléréséért. A kezelési folyamat végén a masszázst a még jobb eredmény fokozásáért személyre szabott peptidekkel egészítjük ki, mely a bőr szövetébe bejutva inspirálja a bőr egészségesebb működését.

Ár: 22 000 ft (90 perc)

Kérj időpontot még ma

INNOVATIVE BEAUTY SALON
INNOVATIVE BEAUTY SALON

Frissítő Masszázs

Rohanó világunk pár pillanatát magunkra szánva ismerjük meg a feltöltődés örömét, mely meghozza felüdülésünket, bőrünk és lelkünk fitten tartását elősegítve. Hatékony relaxációs masszázstechnikáinkkal hozzá tudunk járulni a bőr regerációjához, a lelkivilág kiegyensúlyozásához. A frissítő masszázs, mely egy fantasztikus regeneráló masszázskrém és peptidek bemasszírozásával történik, rövid idő alatt töltöttség érzést nyújtva röpít újra a rohanó mindennapi pillanatainkba.

Ár: 8 000 ft (30 perc)

Kérj időpontot még ma

Thermage Kezelés

A kezelés időtartama az adott pillanatnyi állapot felmérésének függvénye.

A Thermage kezelés bőrfeszesítésre és a kontúrok javítására szolgál. A kezelés teljes mértékben noninvazív, esztétikai beavatkozás. Nincs szike, nincs injekció, nincs műtéti komplikáció. A Thermage valóban hatékony műtét nélküli módszer, amely feszesíti a bőrt és megindítja a bőr mélyebb rétegének kollagén termelését is. A beavatkozás azonnali feszesedést eredményez, mellette javítja a bőr tónusát és szerkezetét is. A kezelés ideje a kezelt terület nagyságától függően húsz perctől akár két óráig tarthat. A Thermage előnyei közé tartozik még, hogy nem függ évszakoktól, így akár az erős nyári napsütésben is lehet végezni a beavatkozást. Minden bőrtípusnál és minden bőrszín esetében használható. A Thermage kezelést minden esetben konzultáció előzi meg.

Hogyan működik a Thermage? Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik a Thermage, kicsit jobban meg kell ismernünk a bőr szerkezetét. Bőrünk 3 rétegből áll. A látható külső réteget epidermisnek (hám)hívjuk, a középső, kollagénben gazdag réteget dermisnek (irha), és a legmélyebb réteget, amely zsírszövetéről és a benne található kollagén rostok hálózatáról ismert, pedig subcutisnak (bőralja). Ha ezekben a rétegekben csökken a kollagén rostok mennyisége a korábbi, túlzásba vitt napozás, genetikai okok vagy a normál öregedési folyamat miatt, akkor az arc bőre megereszkedik és ráncosodik. Természetesen azok a módszerek, amelyek csak a felületen hatnak, nem képesek a mélyebb rétegek kollagén termelését befolyásolni. A Thermage az egyik leghatékonyabb műtét nélküli módszer, amely feszesíti a bőrt és megújítja a bőr mélyebb rétegének kollagén termelését is. Az egyetlen módszer, amely a rádiófrekvenciás technológiát úgy használja, hogy eléri vele a mély kollagén rost hálózatot is. Ez a technika azonnali feszességet okoz, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét is egyben. Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-6 hónapon keresztül tart a kezelést követően. A hatása 6 hónap után éri el a maximális eredményt. A Thermage más kozmetikai és esztétikai plasztikai sebészeti módszernél gyorsabb és szövődménymentes. Kezelés alatt a kezelt felületen enyhe meleg érzés tapasztalható, ez alatt a rádió frekvencia energiája a bőr alsó rétegét kezeli. Ez az érzés csupán azt jelenti, hogy a kollagént az energia stimulálja és általa a bőrt feszesíti. A kezelést követően minimális bőrpír jelentkezhet, bár a legtöbbször nem észlel pirosságot, fájdalmat és általában semmi kellemetlenséget a páciens. A beavatkozás után, már azonnal érezhetően simább tapintású, egyenletesebb, feszesebb és rugalmasabb a bőr. Ez a beavatkozás mára a világ első számú műtét nélküli bőr feszesítő és kontúrjavító eszközévé vált.

Ár: 22 000 ft (60-90 perc)

Kérj időpontot még ma

INNOVATIVE BEAUTY SALON
INNOVATIVE BEAUTY SALON

Luxus Labtech Vega Mikropunkciós Kezelés

A kezelés 3 hetente végezhető el.

Egy kezeléssor után a fő hatás a bőr stimulálása a kollagén és elasztin természetes termelésére hat. Többféle hatóanyag tartalmú ampullával végzett, speciális mikrotűs esztétikai kezelés. Mely hatékony a ránckezelésben, szem kontúr, hegek, foltok halványítására és a bőr textúrájának javításában. A különböző hatékonyságú ampullák segítségével a bőr felszíni rétegének sejtes regenerálódását tudjuk elérni.

A kezelés során szándékosan okozott mikrosérülések beindítják a bőr természetes regenerációs és megújulási mechanizmusait.

Kezelés hatása:

A ráncok, gyulladás utáni elváltozások, petyhüdtség, öregedés látható jeleinek javítása.

Ár: 45 000 ft (60-70 perc)

Kérj időpontot még ma

 © 2024 INNOVATIVE BEAUTY SALON. All rights reserved. Powered by CompuSupport